Send 775 SMS fra internett hver måned!

Bli medlem på SMSking, og få muligheten til å sende 775 SMS hver måned!

  • Fyll inn ditt mobilnummer
  • Kryss av for at du godtar betingelsene og klikk "Bli medlem nå"

Bli medlem


1
Ditt telefonnummer:    +47
2
Jeg aksepterer brukerbetingelsene forSMSKing. SMSKing er en abonnementstjeneste som er knyttet til din mobiltelefon for NOK 2x49 i mnd. Du kan være medlem hos oss så lenge du ønsker, og melde deg ut ved å sende STOPP til 2440.
Brukerbetingelser
BETINGELSER FOR BRUK AV SMSKING.NO
------------------------------------------------
SMSKing.no er en medlemstjeneste som gir deg som bruker tilgang til å komme i kontakt med andre medlemmer via interne meldinger, profiler, sms eller chat.

Det er viktig du leser og gjør deg kjent med brukeravtalen før du registrerer deg:

1. OM TJENESTEN
--------------------------
Selskapet North Pole AS er tilbyder av tjenesten SMSKing.no hvor du som medlem kan opprette din egen profil med bildegalleri, favorittliste, og internpost. Du får også tilgang til å sende et begrenset antall SMS hver dag og mulighet til å chatte med andre medlemmer fra websidene. Usendte meldinger overføres ikke til neste dag. Kun meldinger til norske 8 siffrede mobilnummer vil bli levert. Forsøk på andre nummer vil ikke bli godkjent av systemet. Tjenesten er tilgjengelig for alle kunder med et norsk mobilnummer.

2. DITT MEDLEMSSKAP
--------------------------
Ditt medlemskap på SMSKing.no er personlig, og skal ikke benyttes av andre. Du er selv ansvarlig for å holde ditt passord hemmelig for andre.

3. ALDERSBEGRENSNING:
--------------------------
Denne avtalen krever at du er over 18 år, hvis ikke må dine foresatte bekrefte at de har lest, og godkjent denne avtalen. De vil da være ansvarlig for handlinger knyttet til din konto frem til du er myndig.

4. REGLER:
--------------------------
Det er ikke tillatt å sende meldinger som kan oppfattes som diskriminerende, injurierende, pornografiske eller ulovlige på annen måte. SMSKing.no kan ikke benyttes til annonsering, eller annen kommersiell bruk. Det er heller ikke tillatt å sende samme melding til samme mottager gjentatte ganger, såkalt "spamming". Alle bilder som lastes opp vil bli sjekket av kundeservice. Ulovlige bilder vil bli slettet uten varsel. Ved spesielle tilfeller vil du bli sperret ute fra tjenesten.

5. INFOMELDINGER/ABONNEMENT:
--------------------------
Som medlem på SMSKing.no godtar du å betale for ditt abonnement via SMS hver måned. Maks pris for kontantkort kunder er kr 2x49.- og maks pris for abonnement kunder er kr 1x89,-. Ditt medlemskap er en løpende, og fornyes automatisk for 15 dager inntil du selv sier opp.

6. STENGE/AVSLUTTE KONTO:
--------------------------
For å avslutte ditt medlemskap på SMSKing.no, sender du meldingen STOPP til 2440. Dette for å at vi skal ha en bekreftelse fra deg på at konto og tilhørende data skal slettes.

7. OM DENNE AVTALEN:
--------------------------
Vi forbeholder oss retten til å endre denne brukeravtalen. Informasjon om vesentlige endringer i avtalen vil bli annonsert i informasjonsboksen på venstre side én måned før endringer trer i kraft.

8. VED MISBRUK:
--------------------------
North Pole AS forbeholder seg retten til å stenge kontoer dersom det er mistanke om misbruk av tjenesten. Ved grove tilfeller vil vi vurdere politianmeldelse, og kreve deg for erstatning for eventuelle kostnader/tap. Mobilnummer som er stengt, ikke har dekning eller av andre årsaker ikke blir godkjent for utsendelse av SMS fra operatører i Norge vil bli automatisk sperret.

9. REKLAME
--------------------------
Ved å være medlem på SMSKing godtar brukeren at SMSKing har mulighet til å sende ut gratis nyheter eller reklame til brukerens mobil opptil 2 ganger per måned.

10. PERSONOPPLYSNINGER:
--------------------------
Alle meldinger som sendes fra din konto vil bli lagret i 3 måneder. Det er kun ansatte i selskapet North Pole AS som har tilgang til lagrede opplysninger, og er underlagt taushetsplikt. Informasjon vil kun bli overlatt til politiet dersom de krever dette, og North Pole AS finner dette nødvendig. Som medlem på Smsking godtar du at andre medlemmer kan sende deg privat SMS til ditt mobilnummer, men ditt telefonnummer vises ikke og vil aldri bli delt. Informasjon og bilder du selv publiserer vil bli offentlig på nettsidene. Alle brukere vil kunne se hvem som har besøkt deres profil. All data du lagrer om deg selv på North Pole AS vil bli behandlet konfidensielt.I henhold til loven om behandling av personnopplysninger, har ikke North Pole AS tillatelse til å gi informasjon som telefonnummer videre til en tredjepart. Se lovdata.no/all/hl200000414-031.html, Lov om behandling av personopplysninger.